opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

                                                                                                  

Medische Disclaimer voor MaoliCare® Website:

"De inhoud van deze website en de producten van MaoliCare® zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mogen niet worden opgevat als medisch advies. Onze producten zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Ze vormen geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. De uitspraken over deze producten zijn niet beoordeeld door de Food and Drug Administration (FDA). De effectiviteit van deze producten is niet bevestigd door door de FDA goedgekeurd onderzoek. Raadpleeg altijd een zorgprofessional voordat u met een nieuw supplement begint, vooral als u een medische aandoening heeft, zwanger bent, borstvoeding geeft of andere medicijnen gebruikt. Individuele resultaten kunnen variëren en we kunnen geen specifieke gezondheidsresultaten garanderen. Lees alle productverpakkingen en instructies zorgvuldig. Stop onmiddellijk met het gebruik en raadpleeg een zorgverlener als er bijwerkingen optreden. MaoliCare® biedt geen medisch advies via haar website of klantenservice kanalen. Links naar websites van derden worden alleen voor uw gemak verstrekt; we zijn niet verantwoordelijk voor hun inhoud. Door toegang te krijgen tot en gebruik te maken van onze website en producten, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden, en erkent u dat u het beoogde gebruik van onze producten begrijpt zoals aangegeven."

 

Medische Disclaimer voor MaoliCare® Producten:

Algemeen: De informatie over de producten op deze website is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Alle inhoud, inclusief tekst, afbeeldingen, informatie en ander materiaal op deze website, is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

Geen Medisch Advies: De producten en informatie van MaoliCare® zijn niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Ze zijn ook geen vervanging voor een uitgebalanceerd dieet of regelmatige maaltijden. Raadpleeg altijd uw arts of een andere gekwalificeerde gezondheidszorgverlener als u vragen hebt over een medische aandoening, gezondheidsdoelen, of dieetwensen.

Raadpleeg een Specialist: Voordat u onze producten gebruikt, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft, is het raadzaam om advies te vragen aan een gezondheidsprofessional.

Allergieën en Reacties: De producten kunnen ingrediënten bevatten die allergische reacties of andere problemen kunnen veroorzaken. Lees de ingrediëntenlijst op het product zorgvuldig door en let op ingrediënten waarvan bekend is dat u er gevoelig of allergisch voor bent.

Aansprakelijkheid van MaoliCare: MaoliCare® is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of exemplarische schade die voortvloeit uit het gebruik van de producten die op deze website worden verkocht of gepromoot.

Aankoop en Gebruik: De klant is zelf verantwoordelijk voor het verifiëren van de legaliteit van het product in hun lokale jurisdictie en voor het gebruik van het product volgens de aanbevolen dosering en richtlijnen.

Verantwoordelijkheid voor Juiste Gebruik: MaoliCare® is niet verantwoordelijk voor persoonlijke schade of gezondheidsproblemen die kunnen optreden als gevolg van onjuist gebruik van het product. We benadrukken het belang van het volgen van de aanbevolen dosering en richtlijnen, en de rol van deze producten als aanvulling op, en niet als vervanging van, regelmatige maaltijden en een uitgebalanceerd dieet.

 

Disclaimer Internationale Verzending:

"MaoliCare® is niet aansprakelijk voor de internationale verzending van producten zodra deze onze Amerikaanse faciliteiten hebben verlaten. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor inbeslagnames door de douane of vertragingen in bestemmingslanden. Klanten wordt geadviseerd zich vertrouwd te maken met de lokale douanereguleringen, die variëren en de levering van bestellingen kunnen beïnvloeden."