opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

                                                                                                  

 

Nano Science Partnership with Dr. Prof. Agnes Ostafin and Nanoshell Company

 

MaoliCare® en Agnes Ostafin: Samenwerking in Nano-Biotechnologie:

Met enorme toewijding en trots heeft MaoliCare® een samenwerking gerealiseerd met Dr. Agnes Ostafin. Dr. Ostafin is eigenaar van het Ostafin Nano-biotechnology Group aan de Universiteit van Utah en assistent professor voor het Departement van Chemische en Biomoleculaire Techniek aan de Universiteit van Notre Dame.

 

Dr. Agnes Ostafin - Founder/Partner:

MS: Engineering Management, Drexel University, US

Ph.D.: Chemical Physics, University of Minnesota, US

Dr. Ostafin heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van Nano-Biotechnologie.

 

Wat is Nano? 

Nano beschrijft objecten met een grootte van slechts één miljardste van een meter, ongeveer de lengte die je vingernagel in één seconde groeit. De kop van een speld is ongeveer 1 miljoen nanometers breed. Je kunt een nano-object niet met het blote oog zien, maar wel met speciale laboratoriuminstrumenten. Wetenschappers bestuderen de eigenschappen van materialen die op nano-grootte zijn gemaakt en ontdekken dat deze materialen zich vaak heel anders gedragen dan verwacht. Deze unieke eigenschappen zijn van groot belang in industrieën zoals luchtvaart, technologie, geneeskunde, voeding en cosmetica.

 

Waarom Nano gebruiken in uw producten? 

Nano is nieuw en opwindend omdat materialen in nano-grootte gemakkelijker naar de juiste plaatsen kunnen gaan: ze kunnen beter mengen, dieper doordringen en zijn ongeveer zo groot als dingen die levende cellen herkennen en waarmee ze goed functioneren. Dit betekent dat stoffen effectiever kunnen zijn, minder materiaal nodig hebben en goedkoper te produceren zijn. Het verlaagt het risico op bijwerkingen en is beter voor het milieu. Dit is voordelig voor zowel de fabrikant als de eindgebruiker.

 

Hoe wordt Nano vervaardigd?

 Afhankelijk van de stof worden verschillende methoden gebruikt om nano-grootte producten te maken. Over het algemeen kun je nano indelen in harde en zachte nano. Harde nano omvat metalen zoals goud, zilver, koper, zeolieten en parelpoeder. Deze materialen worden uit de natuur verzameld, meestal in grote stukken, en mechanisch verkleind tot nano-grootte. Voor sommige materialen, zoals zilver en goud, kunnen nano-materialen ook chemisch worden gemaakt, beginnend met opgeloste atomen en chemie toepassen om ze samen te brengen tot nano-grootte. Zachte nano omvat liposomen, emulsies, vet- of polymeerdeeltjes zolang ze nano-grootte hebben. Deze materialen worden gemaakt door gebruik te maken van de natuurlijke neiging van deze moleculen om zich te ordenen in gelaagde structuren.

 

Waarom Intelligent-NanoDelivery?

Intelligent NanoDelivery combineert harde en zachte nano-verwerkingsmethoden om unieke materialen te maken met uitstekende biologische beschikbaarheid, penetratie, functie en stabiliteit. Door gebruik te maken van gepatenteerde mengsels van biologisch veilige en nuttige materialen, controleren we penetratie, mengbaarheid, biologische beschikbaarheid en andere belangrijke eigenschappen, en vermijden we ongewenste chemische effecten. Onze formules zijn uitstekende ingrediënten voor huid-, haar- en andere lichaamsverzorgingsproducten, en kunnen met uitstekende resultaten worden geïntegreerd in de formule of het eindproduct van een klant.