opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

                                                                                                  

HHC Distilaat 1 liter 900.000mg

Artikelnr: MCHHC

HHC staat voor Hexahydrocannabinol en is de sensatie van 2022! Mis het niet!

MEEST STABIELE EN LEGALE VORM VAN THC
Mensen noemen het de eerste legale THC en Nature Cure is een van de eerste EU-bedrijven die HHC-distillaat aanbiedt. HHC is een cannabinoïde met een enorm potentieel en u kunt een van de eersten worden die dit geweldige product verkoopt. HHC is de meest stabiele vorm van THC. Het is bestand tegen hitte en UV-straling en is aanzienlijk langer houdbaar dan THC.

HHC STRENGTE
Veel bronnen beweren dat HHC ongeveer 70% van de potentie van delta-9-THC heeft. CBN bijvoorbeeld zou 10% van de sterkte van delta-9-THC zijn, dus HHC is veel sterker dan elk ander legaal verkrijgbaar cannabinoïde product op de EU-markt. Het THC niveau van HHC olie is minder dan 0,05%.

OVER ONS NATURE CURE HHC DISTILLAAT
Ons zuivere HHC distillaat heeft een gouden kleur en bevat 93% HHC. Meer dan 50% van het HHC destillaat bevat (R)-HHC dat de actieve vorm van HHC is in tegenstelling tot (S)-HHC dat de inactieve component van HHC is. Dit maakt ons HHC destillaat van hoge kwaliteit. Uiteraard is ons Nature Cure HHC destillaat getest door een 3e partij lab. Dit lab analyseert niet alleen het totaal aan HHC, maar ook het percentage (R)-HHC en (S)-HHC. Naast de cannabinoïden test is ons HHC distillaat ook getest op zware metalen, residuen, schimmel en oplosmiddelen om er zeker van te zijn dat je een zo schoon mogelijk product krijgt.

HHC VOORDELEN
HHC is nog erg nieuw, dus er zijn niet veel studies beschikbaar om de potentiële therapeutische effecten ervan te evalueren, maar tot nu toe lijkt het erop dat deze cannabinoïde grotendeels dezelfde therapeutische werking heeft als delta-9-THC.

HHC kan:
- chronische pijn helpen beheersen
- ontstekingen verminderen
- een diepere/herstellende slaap bevorderen
- misselijkheid of braken verminderen
- angst verlichten.

BIJWERKINGEN
HHC heeft een zeer hoge affiniteit voor zowel CB1- als CB2-receptoren, en door binding aan deze receptoren levert de verbinding veel van dezelfde (neven)effecten als THC, waaronder: veranderingen in de perceptie van de werkelijkheid, verminderd reactievermogen, vermoeidheid, snelle hartslag, meer honger en een droge mond.

(Prijs excl. btw) 1.651,38
1.800,00
Artikelnummers
SKU:
MCHHC001
Voorraad
Voorraad:
  1000  items
Beoordelingen ()
HHC Distilaat 1 liter 900.000mg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
HHC Distilaat 1 liter 900.000mg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items