opc_loader

                                                                                                  

Maoli NanoCBD

Maoli Oils:

Wij bij Maoli Care™ hebben bewust gekozen om 3 verschillende concentraties aan Phyto CannaBinoiD Rich oliën in ons assortiment op te nemen.

Dit om iedereen ( ongeacht je gezondheid of leeftijd ) kennis te kunnen laten maken met de wonderbaarlijke therapeutische krachten van deze meest geneeskrachtige plant uit de natuur.

De Immunity 300mg is zeer geschikt voor gezonde personen tot personen met minimale klachten van de algehele gezondheid. 

De Vitality 600mg is meer aan te raden voor personen de 1 a 2 keer per week pijnklachten danwel ongemakken ondervinden op de gebieden waarvoor onderzoeken uitwijzen dat Phyto CannaBinoiDen hulp kunnen bieden.

De Health 1500mg is absoluut een aanrader voor mensen met dagelijkse pijn en op de gebieden waarvoor onderzoeken uitwijzen dat Phyto CannaBinoiDen hulp kunnen bieden.

Disclaimer:

Deze verklaring is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Raadpleeg altijd eerst je arts alvorens Maoli Oils te gebruiken in combinatie met bestaand medicatie gebruik. Gebruik deze producten niet tijdens je zwangerschap of als je borstvoeding geeft. Raadpleeg altijd een arts vóór het wijzigen van je dieet of het gebruik van een nieuw product.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1