opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

                                                                                                  

Maoli NanoCBD

Maoli NanoCBD:

Wij bij Maoli Care™ hebben bewust gekozen om 3 verschillende concentraties aan Phyto CannaBinoiD Rich oliën in ons assortiment op te nemen.

Dit om iedereen ( ongeacht je gezondheid of leeftijd ) kennis te kunnen laten maken met de wonderbaarlijke therapeutische krachten van deze meest geneeskrachtige plant uit de natuur.

MaoliCare is trots U te mogen mededelen dat we, na een partnerovereenkomst te hebben gesloten met Nanoshell Company in Salt Lake City, Utah USA, 5 innoverende CannaBinoiDen producten hebben ontwikkeld die target gericht specifieke aandoeningen proberen te verhelpen. 

Om een voorbeeld te geven van een van onze nieuwe producten, waaraan op dit moment extra aandacht en focus aan worden besteed in deze tijd van Covid-19 onzekerheid is onze Maoli Nano Immune Extreme. Dit product bestaat naast onze meest natuurlijke Broad Spectrum CannaBinoiDen uit extra ingrediënten zoals vitamines A, B, C en de mineralen Zink en Koper.

Al onze actieve ingrediënten zijn geannonceerd waardoor de opname mogelijkheid van ons lichaam enorm wordt verhoogd ten opzichte van een “normale” orale inname. Daarnaast heeft Nanoshell Company, die al meer dan 25 jaar gespecialiseerd zijn op het gebied van farmaceutische nano medicatie, een emulsie ontwikkeld waarin de Nano-deeltjes worden “verpakt” die instaat zijn om zowel de Maag als ook de lever en Alvleesklier volledig kunnen doorstaan waardoor de opname door het lichaam 100%! is.

Disclaimer:

Deze verklaring is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Raadpleeg altijd eerst je arts alvorens Maoli Oils te gebruiken in combinatie met bestaand medicatie gebruik. Gebruik deze producten niet tijdens je zwangerschap of als je borstvoeding geeft. Raadpleeg altijd een arts vóór het wijzigen van je dieet of het gebruik van een nieuw product.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1