opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

                                                                                                  

CBG Distilaat 1 liter 900.000mg

Artikelnr: MCCBG

CBG Distillaat is een unieke cannabinoïde in bulk die momenteel slechts door een handvol bedrijven in grote hoeveelheden wordt geproduceerd en verkocht. CBG is een minder belangrijke cannabinoïde die in een aantal van onze CBD-gebaseerde producten voorkomt. Met ons eigen CBG-extractieproces produceren we echter sterk gezuiverde CBG-producten. Deze worden geproduceerd door een uitgangsgrondstof met een hoog CBG-gehalte te gebruiken, die vervolgens met eigen technieken wordt gezuiverd en verwerkt tot een uniek CBG-distillaat in bulk. CBG-distillaat is een van de meest gewaardeerde grondstoffen op de cannabinoïdenmarkt.


Omdat dit een CBG-distillaat is dat nog wat CBD bevat, kunnen detailhandelsmerken probleemloos overstappen op een nieuw cannabinoïde product, terwijl de consument vertrouwd blijft met het product en er vertrouwd mee blijft. Het wordt gewoonlijk gebruikt in cosmetica voor uitwendig gebruik, zachte gels, oliën, geperste pillen en tincturen.

Let op! Alle bestellingen worden op aanvraag gemaakt in ons lab in de VS, en kunnen pas worden gemaakt na het ontvangen van de betaling. 

Disclaimer Internationale Verzending:

"MaoliCare is niet aansprakelijk voor de internationale verzending van producten zodra deze onze Amerikaanse faciliteiten hebben verlaten. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor inbeslagnames door de douane of vertragingen in bestemmingslanden. Klanten wordt geadviseerd zich vertrouwd te maken met de lokale douanereguleringen, die variëren en de levering van bestellingen kunnen beïnvloeden."

(Prijs excl. btw) 1.467,89
1.776,15
Artikelnummers
SKU:
MCCBG001
Voorraad
Voorraad:
  1000  items
Beoordelingen ()
CBG Distilaat 1 liter 900.000mg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CBG Distilaat 1 liter 900.000mg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items