opc_loader
MAOLICARE PRODUCTEN ZIJN ONLINE VERKRIJGBAAR VIA WWW.CBD-OLIEWINKEL.NL

                                                                                                  

                   

Our Process

   

Welkom bij waar wetenschap en passie samenkomen

Telen is een passie en het kweken van hoogwaardige planten is het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail en een grondige landbouwkennis - niet te verschillend van het maken van goede wijn. Bij MaoliCare wordt ons hele proces gedreven door perfectionisme, gevoed door meedogenloze zorg en gericht op het verbeteren van de levens van onze klanten, en het begint allemaal in de modder..

Het draait allemaal om onze moeders

Onze boerderij kan ongeveer 200.000 planten kweken, en dat is precies wat we buiten kweken. Binnen vinden we 13.000 vierkante meter aan klimaat gecontroleerde kassen. De cijfers zijn echter zinloos als het gewas niet met aandachtige precisie wordt gekweekt.

Zaden hebben meer kans om genetische mutaties te produceren dan klonen. Hoewel die mutaties nuttig kunnen zijn voor het kweken van nieuwe soorten, is het essentieel dat u weet wat een plant gaat produceren als uw product volledige hennepolie is.

"Moeders" zijn hennepplanten met een genetische samenstelling gecultiveerd om een ​​specifieke verhouding van fytocannabinoïden te produceren. Net als appels (vanwege genetische variaties, kan Fuji niet verwachten dat ze Fuji-appels produceren), is de beste manier om te weten wat er gaat groeien, het knippen en planten van een takje van een moeder - dat is een kloon.

Elke kloon mag zeven tot veertien dagen roesten voordat hij wordt overgebracht naar een grotere pot om te laten groeien. Het volgende is het vegetatieve stadium. Door de verlichting te regelen, kunnen de planten in een geoptimaliseerde staat groeien voordat ze 'worden ingeschakeld'.

Geurige, sprankelende bloemen

Trichomen - de hars en haarachtige follikels - bevatten fytocannabinoïden. De bloemen van de cannabisplant produceren de grootste dichtheid van deze kristalachtige afscheidingen. Als de planten niet zijn ingeschakeld, zijn er geen bloemen.

De planten uitnodigen om te bloeien, is een kwestie van het licht besturen. Cannabisplanten hebben de neiging om in de vegetatieve toestand te blijven tijdens zomerachtige verlichting - 18-24 uur per dag. Het inschakelen van de planten houdt meestal in dat de verlichtingscyclus wordt verschoven naar 12 uur licht en 12 uur donker, vergelijkbaar met herfst.

Een speciaal soort oogst

Het zorgvuldig volgen van de kleur van de trichomen op de bloemen en bladeren van de plant bepaalt wanneer de planten klaar zijn. Rond de oogsttijd keren trichomen van helder naar meer van een melkwit en vervolgens naar barnsteen. De gewenste verhouding van verbindingen bepaalt of aan het einde van het melkwitte stadium moet worden geoogst.