opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

                                                                                                  

Maoli Immune Extreme 1000mg NanoDelivery

Artikelnr: 202007N2

Ontketen je immuun-systeem met MaoliCare Immune Extreme!

In een wereld waar welzijn voorop staat en elke verdediging telt, staat Immune Extreme als jouw schild tegen het onverwachte. Duik in een krachtige mix van de beste natuurlijke ingrediënten, supercharged door revolutionaire nanotechnologie, die zorgt voor snelle opname en maximale efficiëntie. Onze gepatenteerde emulsie garandeert dat elke druppel die je inneemt ongeëvenaarde voordelen biedt.

Maar wat maakt Immune Extreme echt uniek?

 • 🌿 Natuurlijke, beproefde ingrediënten.
 • 🧪 Wetenschappelijk nano-gemaakt voor optimale opname.
 • 💡 Een fusie van oude wijsheid en moderne wetenschap.
 • 🛡 Een holistische boost voor je immuunsysteem, die je voorbereidt op elke uitdaging.

Waarom genoegen nemen met het gewone als je jezelf kunt bewapenen met het EXTREME? Til je gezondheid naar een hoger niveau. Ervaar de synergie van natuur en innovatie. Voel het verschil. Voel je onoverwinnelijk.

🌟 Probeer vandaag nog Immune Extreme, want je gezondheid is een investering, geen kostenpost. 🌟


MaoliCare Immune Extreme 30ml: De kracht van natuur & wetenschap ontketenen

Introductie: Maak kennis met Immune Extreme, het resultaat van grondig onderzoek, natuurlijke ingrediënten en baanbrekende nanotechnologie. Geworteld in een combinatie van oude wijsheid en moderne wetenschap, biedt onze eigen formule een unieke, krachtige verdedigingslinie voor je immuunsysteem.

De ultieme fusie - Nano-gemaakte ingrediënten Het wonder van dit product begint met onze innovatieve gebruik van nanotechnologie. Elk ingrediënt wordt nano-gemaakt, waardoor het in water oplosbaar wordt. Dit proces zorgt voor maximale opname door het lichaam, waardoor de componenten snel en efficiënt worden afgeleverd waar ze het meest nodig zijn. Bovendien optimaliseert onze gepatenteerde emulsie de levering van deze ingrediënten, waardoor hun synergetische effect wordt versterkt voor een krachtigere immuunrespons.

Diepgaand overzicht van ingrediënten & hun voordelen:

 • Nano Full Spectrum CannaBinoiDs (1000mg):
  • Wat het doet: Deze volledige spectrummix interacteert met het menselijke endocannabinoïde systeem en draagt bij aan het natuurlijke vermogen van het lichaam om de immuunfunctie te reguleren.
  • Waarom het essentieel is: Een goed gemoduleerde immuunrespons is de hoeksteen van gezondheid, en cannabinoïden spelen een rol om dit te waarborgen.
 • Vitaminen A, B6, B12 & D:
  • Wat ze doen: Deze vitamines zijn essentieel voor het produceren van witte bloedcellen, ondersteunen de slijmbarrière in de huid (onze eerste verdedigingslinie) en bevorderen cellulaire immuunresponsen.
  • Waarom ze essentieel zijn: Het waarborgen van een ruime voorraad van deze vitamines kan het verschil betekenen tussen een waakzaam immuunsysteem en een dat achterloopt.
 • Koper (6mg) en Gluconaat Zink (60mg):
  • Wat ze doen: Beide mineralen zijn cruciaal voor de ontwikkeling en functie van aangeboren en adaptieve immuuncellen.
  • Waarom ze essentieel zijn: Een tekort aan een van beide kan het immuunsysteem verzwakken, waardoor je vatbaarder wordt voor infectieziekten.
 • Gluconaat Magnesium (1200mg):
  • Wat het doet: Magnesium draagt bij aan de immuunrespons door een rol te spelen bij de synthese van antilichamen en andere immuuncellen.
  • Waarom het essentieel is: Optimale magnesiumniveaus kunnen zorgen voor een tijdige en effectieve immuunrespons.
 • Neemblad Extract (250mg):
  • Wat het doet: Traditioneel gebruikt in verschillende culturen, biedt Neem krachtige immuunversterkende eigenschappen en is het bestudeerd vanwege zijn antimicrobiële effecten.
  • Waarom het essentieel is: Het is een door de natuur afgeleide manier om de verdediging van het lichaam tegen externe indringers te versterken.
 • Astaxanthine (100mg):
  • Wat het doet: Een extreem krachtige antioxidant, Astaxanthine ondersteunt het lichaam door vrije radicalen te neutraliseren en oxidatieve stress te verminderen.
  • Waarom het essentieel is: Oxidatieve stress kan het immuunsysteem verzwakken. Door dit tegen te gaan, helpt Astaxanthine indirect bij het handhaven van een waakzaam immuunsysteem.

Conclusie: MaoliCare Immune Extreme 30ml is meer dan alleen een supplement; het is een holistische benadering van het versterken van het immuunsysteem, waarbij het beste van de natuur wordt gecombineerd met de nieuwste wetenschap. De nano, in water oplosbare aard van onze ingrediënten, ingekapseld in een gepatenteerde emulsie, zorgt ervoor dat elke druppel die je inneemt volledig door je lichaam wordt benut. Investeer in je gezondheid. Bewapen je immuunsysteem met de geavanceerde bescherming die het nodig heeft in de veeleisende wereld van vandaag. Ervaar het verschil met Immune Extreme.

Medische Disclaimer voor de MaoliCare Website:

De informatie die op deze website en via MaoliCare producten wordt verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve en educatieve doeleinden. Het is niet bedoeld om ziektes of gezondheidstoestanden te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Geen van onze producten is bedoeld om de behoefte aan voorgeschreven medicijnen of medische behandelingen te vervangen.

De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft de uitspraken over deze producten niet geëvalueerd. De effectiviteit van deze producten is niet bevestigd door door de FDA goedgekeurd onderzoek.

Raadpleeg een zorgverlener voordat u een nieuw voedingssupplement start, vooral als u een bestaande medische aandoening heeft, zwanger bent of borstvoeding geeft, of momenteel andere medicijnen gebruikt. MaoliCare is niet verantwoordelijk voor een individuele reactie op een bepaald ingrediënt. Ieder mens heeft een unieke lichaamschemie en individuele resultaten kunnen variëren.

We raden aan om voor het gebruik van onze producten te overleggen met een gekwalificeerde zorgverlener, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, of medicijnen gebruikt. Raadpleeg voor optimale veiligheid een zorgverlener voor gebruik.

Lees altijd alle productinstructies en etiketten voor gebruik. Als u bijwerkingen ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik van het product en raadpleeg uw zorgverlener.

Noch MaoliCare noch haar vertegenwoordigers geven medisch advies, en er mag geen medisch advies worden afgeleid uit enige ideeën, suggesties, beoordelingen of andere informatie op deze website of in andere materialen die telefonisch of per e-mailcorrespondentie worden verstrekt.

Deze website kan links bevatten naar websites van derden. MaoliCare is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de gevolgen van het volgen van links naar websites van derden.

Door deze site en MaoliCare producten te gebruiken, gaat u akkoord met het volgen van het Privacybeleid en alle Algemene Voorwaarden die op deze site zijn afgedrukt. U erkent ook dat u begrijpt dat onze producten moeten worden gebruikt zoals aangegeven op het etiket of door uw zorgverlener.

(Prijs excl. btw) 64,17
69,95
Artikelnummers
EAN:
(GTIN): 8720648055003
SKU:
MND0004
Voorraad
Voorraad:
  47  items
Beoordelingen ()
Maoli Immune Extreme 1000mg NanoDelivery heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Maoli Immune Extreme 1000mg NanoDelivery


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items